Helkroppsmassage Göteborg

Helkroppsmassage Göteborg

Att fysisk beröring har en läkande effekt har varit känt sedan århundraden. Beröringen frigör större mängder Oxytocin, kroppens naturliga ”lugn-och-ro-hormon” som hjälper oss med att komma ner i varv och inleda en återhämtningsfas där kroppen får möjlighet att läka.

En helkroppsmassage passar dig som vill minska muskelspänningar i kroppen, lindra smärta eller bara ge dig själv en härlig stund och ren avslappning. Välkommen att boka din tid hos oss på Tanjas Thaimassage i Göteborg.

Varför massage?

Idag upplever de allra flesta både psykisk och fysisk stress i sin vardag och det man vet är att denna pressen tär och sliter hårt på våra kroppar. Bryter man inte de negativa spiralerna eller tar tag i sin situation så kommer det i långa loppet leda till problem och vanligtvis blir följderna smärta, utbrändhet, skador eller psykisk ohälsa etc.

Massagens lugnande inverkan på oss har bevisats genom mängder av studier sedan långt tillbaka i tiden och har använts för att bekämpa skador och sjukdomar långt innan människan blev beroende av medicinsk teknologi och läkemedel. Idag finns det en hel uppsjö av massagemetoder, alla med sin egna filosofi och egna tekniker för önskad effekt.

Positiva effekter av massage

  • Ökar blodcirkulationen
  • Motverkar stress
  • Stärker immunförsvaret
  • Förebygger och lindrar spänningshuvudvärk
  • Minskar oro och depression
  • Påskyndar kroppens läkningsprocess och återhämtning
  • Mjukar upp spända muskler och leder

Beröring effektiviserar kroppens läkningsprocess

Alla massageformer grundar sig i beröring som är ett av vårt mest livsviktiga behov. Kroppslig kontakt och vidrörande lindrar effektivt mot smärta och spänningar samtidigt som den också bringar trygghet, värme och ger ny energi och livskraft.

När du bokar tid för helkroppsmassage hos oss på Tanjas Thaimassage utgår vi alltid ifrån dina egna önskemål och behov när vi formar vår behandling. Antingen ger vi dig en mer djupgående massage med fokus på dina eventuella problemområden eller en mjukare och mer avslappnande. Genom knådningar, glidningar och tryck löser vi upp spänningar och stela muskler samtidigt som du får tid för återhämtning. När du lämnar oss efter din behandling kommer du uppleva din kropp rörligare och smidigare och ditt sinne som lugnare och ditt välbefinnande på topp.

Innan ditt besök

Du behöver inte förberedda dig på något speciellt vis innan din helkroppsmassage, men det finns några saker som vi ber dig tänka på för att göra behandlingen så bra som möjligt.

Vi ser gärna att du kommer in tio minuter innan din behandling så att du hinner landa och vi får möjlighet att förbereda för dig. Försök också undvika att äta de närmsta timmarna innan då det kan ge upphov till obehag när du ligger på massagebänken.

För att kunna anpassa behandlingen ber vi dig vara tydlig med dina förväntningar och förmedla speciella önskemål. Skulle något sedan kännas obehagligt eller mindre bra under behandlingen vill vi att du låter oss veta direkt så att vi kan undvika just det området eller den tekniken.

Regelbunden helkroppsmassage har absolut bäst effekt på ditt välmående och frekvensen bör bestämmas utifrån livssituation och problematik. Kom ihåg att boka ny tid direkt innan du lämnar oss så för fortsatt långvariga effekter.

OFFERT

[contact-form-7 id="5" html_class="contact-form"]