Professionell thaimassage

Thaimassage

Fysisk och psykisk stress sliter hårt på våra kroppar och utan behandling kan det leda till problem i framtiden i form av värk, skador och psykisk ohälsa. Att regelbundet behandlas med massage är en viktig investering i sin hälsa och sig själv då massagen verkar lugnande på både kropp och psyke.

Thaimassage går ända in på djupet och behandlar hela kroppen genom en rad olika tekniker som berör både fysiskt och psykiskt. Varje led och muskel i kroppen får sin del av behandlingen för att lösgöra spänningar som orsakar smärta och värk och frigöra blockeringar så att energiflödet återställs. Massagen utförs med fokus på hela hälsan och man märker tydliga resultat redan efter sitt första besök.

Ring eller maila oss för att boka din behandling av Thaimassage redan idag. Välkommen!

Traditionell thailändsk massage

Den traditionella thailändska massagen bygger på en 2500-årig tradition och utövas idag i flera olika former både i Thailand liksom övriga västvärlden. Under en behandling använder man sig av sträckningar och tryck längs med kroppens energilinjer samt inslag av akupressur som har en positiv inverkan på vårt välbefinnande. Genom stimulering och tryck på rätt punkter löser massören upp blockeringar och spänningar i muskler och inre organ vilket skapar balans inuti kroppen och ökar det naturliga energiflödet.

Den thailändska massagen skiljer sig från den klassiska västerländska på många olika sätt. Dels genom att man istället för att fokusera på de enskilda fysiska aspekterna istället ser på hälsans helhet, men också genom hur behandlingen genomförs. Massören använder sig inte utav någon form av olja och tar hjälp utav hela sin kropp, fötter, underarmar, armbågar och knän för maximal verkan. Under sessionen ombeds den som behandlas ligga på en madrass på golvet och man bär kläder under hela sessionen.

Positiva effekter av Thaimassage

Genom regelbunden Thaimassage märker man av både fysiska, mentala och psykologiska effekter. För att behålla de positiva fördelarna rekommenderas man att upprepa behandlingen som minst en gång i månaden eller tätare i perioder då stressen är extra påtaglig.

Fysiska effekter:

 • Massagen avgiftar kroppen och bidrar till ett stärkt immunförsvar.
 • Blodcirkulationen ökar och blodtrycket sänks.
 • Muskler och leder blir rörligare och mer flexibla.
 • Hjälper vid ryggsmärtor och artrit. Då behandlingen stärker lederna kan den också motverka diverse olika kroniska ledbesvär.
 • Förbättrad andningen, balans och hållning löser upp blockeringar i kroppen och återställer energiflödet.

Mentala effekter:

 • Med återställt energiflöde och känslomässig balans förbättras inställningen till livet.
 • Stärkt koncentrationsförmåga.
 • Ökad mental klarhet och förbättrad förmåga att känna harmoni och lugn.

Psykologiska effekter:

 • Lindrar och minskar ångest och stress hos mottagaren.
 • Ökar de inre energinivåerna vilket höjer energin överlag och förbättrar uthålligheten.
 • Utvecklar självkontroll och disciplin.

Inför ditt besök

Inför en behandling hos oss behöver du inte förbereda dig på något speciellt sätt, men vi rekommenderar bekväma och löst sittande kläder samt att du inte äter för tätt inpå behandlingen. Vi ber dig också vara tydlig med dina förväntningar så att vi får chans att forma massagen unikt för dig och meddela eventuell smärtproblematik eller obehag både innan liksom under behandlingens gång.

OFFERT

[contact-form-7 id="5" html_class="contact-form"]