Massage Göteborg

Massage för dig i Göteborg

Både fysisk och psykisk stress tär på våra kroppar och utan återhämtning kommer kroppen tids nog att säga ifrån genom bland annat värk, trötthet och allmän psykisk ohälsa.

Att massage i olika former har en lugnande inverkan på oss människor har varit känt sedan länge och när kroppen får komma ner i varv får den också bättre möjlighet till återhämtning. Vi på Tanjas Thaimassage erbjuder massage för dig i Göteborg som vill unna dig lite egentid och mental avkoppling eller minska trycket på muskelspänningar.

 

Massage & spa:

  • 60 min 550kr
  • 90 min 800kr
  • 120 min 950kr

 

Välkommen!

Massage för ditt välbefinnande

Massage är en av de äldsta läkekonsterna som fortfarande används frekvent idag och den mest naturliga för mildring av smärta och obehag. Det finns en hel uppsjö av massagemetoder med unika tekniker, effekter, begränsningar och filosofier, men samtliga grundar sig i beröring med syfte att lindra och få bort spänningar.

När du bokar tid för en massage hos oss på Tanjas Thaimassage formar vi alltid behandlingen utifrån dina önskemål och behov. Genom knådningar, tryck och glidningar lösgör vi spänningar och mjukar upp stela muskler samtidigt som kroppen får en stund för återhämtning. Redan när du lämnar oss kommer du märka av resultat i form av en rörligare och smidigare kropp liksom ett lugnare sinne och ny energi för att möta vardagen.

Massagens positiva effekter

Massage är en avslappnande och skön behandlingsform med mängder av positiva effekter för både kropp och psyke.

  • Gör spända muskler mjuka och smidiga och har god effekt på träningsvärk och överansträngda muskler.
  • Avgiftar och stärker vårt immunförsvar.
  • Ökar kroppens Oxytocin, vårt lugn-och-ro-hormon, vilket hjälper oss att slappna av och sänka nivån av våra stresshormoner.
  • Motverkar spaningshuvudvärk och andra typer av spänninsgrelaterade besvär.
  • Ökar vår koncentrationsförmåga.
  • Förbättrar sömnen och humöret.
  • Motverkar spänningar vid smärttillstånd och har en lugnande effekt på vårt nervsystem.

Massage ökar kroppens allmänna välbefinnande på alla plan och bör därför också betraktas som en viktig investering i sig själv och sin egna hälsa.

Boka tid för massage i Göteborg

Alla kan vi behöva en paus ibland och en stund för oss själva för återhämtning och reflektion. Välkommen att boka tid hos oss på Tanjas Thaimassage och låt oss ge dig en avslappnande behandling för både kropp och själ. Hur ofta du bör återkomma är individuellt och styrs av en mängd olika faktorer så som hur din vardag ser ut, arbetsställningar, din hållning och hur stressad din tillvaro är. Med mycket smärta och problematik rekommenderas en till två gånger i veckan under några veckors tid för snabba och optimala resultat.

OFFERT

[contact-form-7 id="5" html_class="contact-form"]