Oljemassage Göteborg

Oljemassage

Oljemassage är en behaglig och lugn massageform med en balanserande effekt på både kropp och själ. En rogivande helkroppsbehandling med kroppsstempererade aromatiska oljor som ger dig ny energi samtidigt som blodcirkulationen ökar och stela muskler och leder effektivt mjukas upp.

När kroppen känns sliten, trött och stel kan en avkopplande och skön massage råda bot på problemen och hjälpa dig återfå din energi och smidighet. Du behöver dock inte ha någon form av krämpor eller besvär. Ibland behöver man bara få skämma bort sig själv för en stund genom total avkoppling och lite extra guldkant på tillvaron.

Ge dig själv en välbehövd andningspaus i den stressade vardagen och boka tid för massage hos oss på Tanjas Thaimassage i Göteborg.

 

Priser:
 • 30 min 300kr
 • 60 min 500kr 
 • 90 min 700kr
 • 120 min 900kr

Massage för både kropp och sinne

Redan under romartiden var massage med olja frekvent förekommande på de offentliga baden. Det var dock inte förens under 1700-talet som oljemassagen blev en officiell behandlingsform runt om i Europa och för oss i Sverige dröjde det till 1800-talet innan den etablerades.

Oljemassage är en behaglig och avslappnande massageform tänkt att väcka både kropp och sinne för optimal funktion och välbefinnande. Massagen i sig påminner väldigt mycket om den traditionella thaimassagen, men är betydligt mycket mildare och med större fokus på att massera musklerna för att lösa upp eventuella knutar och avlägsna blockeringar. Valet av olja har egentligen inte så stor betydelse för själva utförandet och dess resultat, men däremot kan olika oljor vara välgörande på olika sätt utifrån deras unika egenskaper.

Effekten av oljemassage

Vår oljemassage ger dig en välbehövd helhetseffekt där både kropp och sinne stärks. Här är några av de positiva effekter genom behandlingen:

 • Löser upp spänningar i hela kroppen med bevisat god effekt på bland annat spänningshuvudvärk liksom spända eller värkande muskler och/eller leder.
 • Förbättrar sömnens kvalitet och minskar upplevd trötthet överlag.
 • Under en behandling frigörs Oxytocin, kroppens ”lugn-och-ro-hormon” som effektivt minskar stress och oro för harmoni och välbehag.
 • Förbättrar immunförsvaret.
 • Ger ny energi.
 • Förbättrar och ökar blod- och lymfcirkulationen.
 • Hjälper matsmältningen.
 • Lämnar huden mjuk och smidig.

Innan en behandling hos oss

Inför en behandling behöver du inte förbereda dig på något speciellt sätt, men för att få ut maximalt av behandlingen bör du undvika att ta på dig aftershave, parfym eller tyngre kroppslotions. Välj också gärna löst sittande och oömma kläder för dagen då vi rekommenderar att låta oljan sitta kvar för att fortsätta värka under natten till nästa dag.

Vill du bibehålla den avslappnade och smidiga känsla efter din behandling så rekommenderar vi dig att komma tillbaka för massage som minst en gång i månaden. Med mycket stress och oro i vardagen kan oljemassagen dock behöva upprepas mer frekvent.

OFFERT

[contact-form-7 id="5" html_class="contact-form"]