Örtmassage Göteborg

Örtmassage

Massagens lugnande och läkande effekt har varit väl känd i århundraden och används frekvent världen över för att förebygga liksom bekämpa sjukdomar och skador.

Den varma, härliga örtmassagen är känd för att lindra vid smärta, minska svullnad och behandla inflammationer i kroppen samtidigt som örternas aromer skänker lugn och harmoni. Cirkulationen ökar och huden lämnas silkeslen till följd av oljan och knytenas milda och behagliga peeling.

Unna dig själv en avkopplande behandling hos oss på Tanjas Thaimassage och ta del av alla hälsofrämjande fördelar som vår örtmassage medför.

Örtmassage – För hälsa och välmående

Psykisk och fysisk press sliter på våra kroppar och utan behandling kan det längre fram leda till större problem i form av skador, värk eller psykisk ohälsa. Att regelbundet boka tid för massage är att investera i sig själv och sin egna hälsa då man vet hur massagen verkar lugnande på både psyke och kropp.

Örtmassage används i första han vid stukningar eller muskelsmärta då tryckande massage inte är lämpligt, men skänker också lugn och upplevs som avslappnande. Massagen görs med hjälp utav uppvärmda örtknyten fyllda med thailändska örter med olika terapeutiska egenskaper så som exempelvis ingefära, citrongräs och/eller limeblad. Thailändska örter är kända för sina lindrande egenskaper och arbetar effektivt för att lindra vid bland annat inflammationer, svullnader, ischias och reumatism. Denna djupgående massageform mjukar även upp kroppens bindväv och stimulerar blodcirkulationen vilket gör det enklare att komma åt ömmande muskler och spänningar.

Behaglig massage som lindrar

Tillsammans med värmen utsöndrar örterna aktiva ämnen som tränger ner i porerna vart de sedan lindrar smärta, svullnad och irritationer samtidigt som de också stimulerar blodcirkulationen. Behandlingen som sin helhet är idealisk då tryck och sträckningar inte är möjligt på grund av skador, men den är också lugnande och avstressande för den utan krämpor.

Effekter av örtmassage

  • Lindrar vid värk i kroppen.
  • Minskar inflammationer och svullnader i musklerna.
  • Ökar blodcirkulationen.
  • Hjälper till med att sträcka ut musklernas membran.
  • Minskar effektivt muskelspänningar av olika grad.

Massagen är inte att rekommendera när:

  • du är förkyld eller har feber
  • du har skador i leder, muskler eller ben
  • du lider av någon reumatisk sjukdom i halsryggen
  • du har diskbråck eller uttalad benskörhet
  • du har en pågående infektion i kroppen

Boka örtmassage i Göteborg

Örter har brukats inom den asiatiska medicinska historien i årtusenden på grund av dess helande och hälsofrämjande egenskaper. Boka tid hos oss på Tanjas Thaimassage och låt oss leverera dig en örtmassage och emotionell upplevelse för både kropp och själ.

OFFERT

[contact-form-7 id="5" html_class="contact-form"]